Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Chinei în România, în vizită la Cumpăna

ro

02 Dec, 2014 12:40 1706 Marime text
Primăria şi Consiliul Local Cumpăna informează că o delegaţie oficială condusă de Excelenţa Sa, doamna Huo Yuzhen, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România se va afla în vizită în comuna Cumpăna, miercuri, 3 decembrie 2014, cu începere de la ora 14.00.
 
“Vizita pe care o întreprinde doamna ambasador în comunitatea noastră are loc ca urmare a semnării acordului de înfrăţire între oraşul Zhuanghang din districtul Fengxian, Shanghai şi comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, acord semnat la 3 noiembrie 2014. Oaspeţii chinezi au fost impresionaţi de comuna Cumpăna, de realizările şi proiectele ce se derulează în prezent, fapt ce a determinat şi vizita doamnei ambasador în localitatea noastră.
Excelenţa Sa, doamna Huo Yuzhen, Ambasadorul R.P. Chineze în România, va fi însoţită de domnul SU Yanwen, Consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa, şi de Prof. Univ. Dr. Aurel Papari, Preşedintele filialei Constanţa a “Asociaţiei Române de Prietenie cu China”, iniţiatorul înfrăţirii dintre cele două localităţi”, se arată într-un comunicat semnat se primarul Mariana Gâju.
 
 
Primul moment al vizitei delegaţiei oficiale în Cumpăna se va desfăşura la sediul Primăriei, unde Excelenţa Sa va putea parcurge cartea de onoare şi albumul de fotografii ce reprezintă principalele momente ale vizitei preşedintelui Hua Guofeng din 1978 în comuna noastră. De asemenea, vor avea loc discuţii împreună cu reprezentanţii administraţiei publice locale privind oportunităţile viitoare de colaborare şi cooperare în domeniile economiei, comerţului, agriculturii, ştiinţei, tehnologiei, culturii, cercetării, educaţiei, sportului, turismului şi sănătăţii, în vederea prosperităţii comune şi a consolidării relaţiilor de prietenie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii