Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorii SUA și Turcia, prezenți la cina specifică postului de Ramazan

ro

04 Jul, 2016 11:35 2388 Marime text
Ambasadorii Statelor Unite ale Americii și Turciei, Hans Klemm și Osman Koray Ertaș au participat în acest weekend la cina tradițională specifică postului din Luna Ramazan, organizată de Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă - TIKA și Muftiatul Cultului Musulman din România.

Conform interetnica.ro, la eveniment au fost prezenți demnitari români, membri ai comunităților turcă și tătară din România, reprezentanți ai diferitelor culte recunoscute oficial în țara noastră, dar și diplomațui acreditați la București.


Trebuie menționat faptul că, potrivit sursei citate, Iftarul oferit de TIKA și Muftiatul Cultului Musulman din România a fost primul eveniment de acest gen la care diplomatul american a luat parte în țara noastră de la sosirea sa.

De asemenea, la sfârșitul lunii mai, ambasadorul SUA s-a aflat la Constanța pentru a participa la o întâlnire cu profesorii și studenții Universității „Ovidius”, prilej cu care a efectuat o vizită și la Muftiatul Cultului Musulman din România și la Moscheea Regală „Carol I”.
 
Sursa foto: Facebook / TIKA București și Ambasada Republicii Turcia la București
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii