Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA organizează târgul educațional US Alumni Fair

ro

19 Nov, 2015 13:38 2236 Marime text
Ambasada SUA organizează cea de-a doua ediție a târgului educațional US Alumni Fair, ce reprezintă o ocazie unică pentru a întâlni și a dialoga cu absolvenți ai unor universități americane. Evenimentul se desfășoară în contextul celebrării „Săptămânii Internaționale a Educației”.
 
Târgul, inaugurat de Dean Thompson, va avea loc mâine, în intervalul orar 10.30 – 13.30, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Vor susține discursuri Remus Pricopie, președintele Comitetului Director al Comisiei Fulbright în România, și Zeno Bogdănescu, rector al Universității de Arhitectură și Urbanism.
 
Pe parcursul celor trei ore de desfășurare a târgului, vizitatorii vor putea afla mai multe informații despre oferta educațională a diverselor universități americane și despre viața într-un campus american. Universitățiile vor fi reprezentate de absolvenți ai acestor universități, fie ei diplomați ai Ambasadei SUA în România, membrii ai comunității americane în România sau bursieri ai programului Fulbright.

Sursa foto: Facebook.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii