Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA la Bucureşti, despre Loteria Vizelor –„ Nu te lăsa păcălit”

ro

13 Apr, 2016 10:55 1831 Marime text
 
Ambasada SUA la Bucureşti a postat un mesaj pe platforma de socializare Facebook prin care atenționează românii cu privire la faptul că a apărut o nouă metoda escrocare.
 
Potrivit ambasadei, românii pot primi mesaje prin care sunt anunţaţi că au câştigat o viză de intrare în SUA.
 
„Nu te lăsa păcălit! Dacă ai primit un e-mail care te anunță că ai câștigat la Loteria Vizelor, acel mesaj nu e legitim. Mai sunt câteva săptămâni până la data de 3 mai, când poți verifica pe singura pagina oficială: https://www.dvlottery.state.gov/ dacă ai fost selecționat în cadrul programului ‪#DiversityVisa”, a fost mesajul publicat pe Facebok de U.S. Embassy Bucharest.
 
Un alt lucru important pe care reprezentanții ambasadei îl menționează este faptul că Departamentul de Stat nu trimite prin mail notificare celor selecționați.
 
„Dacă primiți un e-mail sau o scrisoare care vă anunță că sunteți selecționat, luați aminte ca acel mesaj nu este legitim. Numai după ce sunteți selecționat și dați curs instrucțiunilor disponibile prin Verificarea Statutului Înregistrării și începe procesarea dosarului dumneavoastră, puteți primi comunicări prin e-mail care să vă informeze asupra modificărilor ce au loc pe Verificarea Statutului Înregistrării și să vă atragă atenția să verificați din nou această pagină pentru a vedea noile informații referitoare la aplicația dumneavoastră.
 
NU vi se va solicita să trimiteți bani prin poșta sau servicii ca Western Union”, este mesajul postat pe site-ul oficial Loteria Vizelor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii