Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasada SUA confirmă Motociclistul ucis de maşina fotbalistului Ciprian Marica era angajatul său

ro

03 Jul, 2013 20:43 1650 Marime text
Un motociclist a murit, miercuri, intr-un accident rutier, dupa ce un barbat care se afla la volanul masinii fotbalistului Ciprian Marica nu i-ar fi acordat prioritate, potrivit unor oficiali din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov. B1 afirma, citand surse, ca motociclistul decedat era angajat al Ambasadei Statelor Unite.

Sursele citate au precizat, pentru Mediafax, ca un barbat in varsta de 44 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes care ii apartine fotbalistului Ciprian Marioca, a iesit din curtea unui imobil dintr-un ansamblu rezidential din Voluntari si a facut stanga spre DN 1.

Acesta nu s-ar fi asigurat inainte sa faca virajul, iar autoturismul a fost lovit de o motocicleta care venea dinspre Pipera catre DN 1. In urma impactului, motociclistul a murit pe loc.

Soferul este cercetat de politistii ilfoveni pentru ucidere din culpa.

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei SUA la Bucuresti, a confirmat miercuri dupa-amiaza ca un tanar angajat al Ambasadei si-a pierdut viata intr-un accidentu auto.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii