Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, pe Facebook „Am o emoţie specială azi!”

ro

11 Jul, 2015 12:17 1807 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a scris, astăzi, pe pagina sa de Facebook, în ziua în care se inaugurează autostrada Nădlac-Arad, despre unul dintre străbunicii săi, pe care îl chema Ponte, şi care a muncit la pietruirea drumului Pecica-Nadlac. 

Lotul II al Autostrazii Nadlac-Arad, dar si noul punct de control de la granita vor fi inaugurate astăzi, cand se va face jonctiunea cu autostrada din Ungaria. La eveniment sunt aşteptati premierul Victor Ponta şi omologul său din Ungaria, Orban Viktor.

„Am o emotie speciala azi! Am aflat din familie faptul ca inainte de anul 1900 unul din strastrabunicii mei se chema Ponte, era de meserie pietruitor de drumuri si locuia la Trieste (parte atunci a Imperiului Austro-Ungar ca si zona Aradului nostru). A fost mutat cu toata familia la Pecica pentru a munci la pietruirea drumului Pecica-Nadlac. A ramas sa locuiasca aici si romanii i-au schimbat numele in Ponta! Acum la un secol si jumatate dupa particip la inaugurarea autostrazii Nadlac-Pecica-Arad (inceputa in 2013 si finalizata acum)!", a scris Victor Ponta pe Facebook.



Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii