Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Am fost! Am jucat! Am învins!

ro

03 May, 2015 22:23 2215 Marime text
 
Echipa deplasată de Asociaţia Transplantaţilor din România (ATR) la Sofia se întoarce acasă aducând trofeul turneului şi diplomele de cel mai bun portar şi cel mai bun jucător cu transplant.
 
Componenţa echipei: Tache Gheorghe – transplant renal, Ciorcan Mircea – transplant renal, Floarea Sorin – transplant renal, Băjan Ion – transplant renal, Pompei David – transplant de cord, Ioniţă Valeriu – transplant hepatic, Popa Valentin – donator, Braşoveanu Vladislav – chirurg transplantolog, Pană Cătălin – ex jucător de fotbal, Gunciu Roberto – ex jucător de fotbal, Cojoc Florin – ex jucător de fotbal, Grigoraş Ioan – ex jucător de fotbal, Stirbets Ioan – ex jucător de fotbal, Tudorache Ştefan – ex jucător de fotbal.
 
“Remarcăm în mod deosebit implicarea celor care au jucat fotbal profesionist, care au renunţat la programul de 1 Mai şi au răspuns prezent la solicitarea ATR de a veni alături de pacienţi în acest eveniment prodonare, din ţară vecină”, se arată într-un comunicat de presă al ATR.
 
Participarea echipei ATR în turneul „Fotbalul susţine viaţă” este rezultatul legăturilor pe care organizaţia le-a creat de-a lungul timpului cu organizaţii similare din Europa şi din lume. Relaţiile cu vecinii se materializează în participarea la evenimente comune cu scopul susţinerii reciproce şi al schimbului de experienţă.
 
„Sunt mândru că am putut să particip alături de o echipa minunată, cu spirit de învingător şi de fair play, echipa ai cărei membrii susţin şi desfăşoară în mod constant campanii pro donare”, a declarat preşedintele ATR, Gheorghe Tache.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii