Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maior „Am avut o discuție cu Udrea despre pozele de la Paris, nu SRI le-a făcut”

ro

10 May, 2015 17:41 1854 Marime text
 
Fostul director al Serviciului Român de Informații, George Maior, a afirmat astăzi că SRI nu a făcut fotografiile de la Paris în care apăreau Elena Udrea și Alina Bica, dar a avut o discuție pe această temă cu fostul ministru, la sediul SRI, potrivit Agerpres.

„Nu SRI (n.r.- a făcut fotografiile). Asta mă interesează, asta m-a interesat și este detaliat în raport, raportul e secret", a spus Maior la Pro TV întrebat dacă instituția pe care a condus-o a făcut fotografiile în care apăreau, la Paris, Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu și Alina Bica.

Fostul director al SRI a adăugat însă că a avut o discuție cu Udrea „și aceste lucruri au fost clarificate''.

„Nu era vorba de avertizare, era vorba că în contextul unei campanii prezidențiale, era candidat prezidențial, eu cred că este câteodată importantă comunicarea pe asemenea lucru. Am avut o discuție la sediul SRI. Pot să discut cu oricine și este normal să fac acest lucru în calitate de director, dacă eu consider și evaluez că există un interes al Serviciului din această perspectivă. Nu aș vrea să comentez mai mult, dar întotdeauna există un interes al Serviciului. Am vorbit cu un politician care fusese fotografiat cu un reprezentant al legii și magistraturii de atunci și era normal acest lucru. A vorbi cu politicieni e una, a face politică e alt lucru", a precizat Maior.

Acesta a susținut că implicarea serviciilor secrete în politică „este inexistentă, nulă" și că nu au existat interceptări făcute de SRI care să fie folosite ca instrument politic în timpul mandatului său.

Pe de altă parte, Maior a reafirmat că nu există ofițeri acoperiți în politică și în justiție din partea SRI.




Sursa: Agerpres
Sursa foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii