Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Am aflat cine sunt victimele accidentului de ieri de la Lazu. Decedata - foarte cunoscută în administraţia judeţeană. Rănita - un cunoscut medic

ro

22 Nov, 2017 09:16 14760 Marime text
Accidentul de marţi dimineaţă, de la Lazu, s-a soldat cu rănirea a două persoane, şoferii celor două autoturisme, şi decesul celei de-a treia, pasager în vehiculul lovit.

Femeia în vârstă de 66 de ani, care a decedat la Spitalul Judeţean Constanţa, se numește Maria Patachia. Aceasta a ocupat funcţia de secretar al comunei Amzacea şi ieşise la pensie în urmă cu trei luni, potrivit primarului comunei Amzacea, Radu Constantin. Cea de-a doua femeie, şoferiţa în vârstă de 58 de ani care conducea autoturismul Dacia Sandero, Nicoleta Prioteasa este medic de familie.

Primarul a mai declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanţa că cele două femei se îndreptau spre muncă, în Amzacea, când s-a produs tragicul accident.

Vă reamintim că, marţi dimineaţă, medicul a condus un autoturism pe DN 39 , dinspre Constanța către Agigea, iar pe raza localității Lazu, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers de pe banda 1 către banda 2, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani, din Constanța.

Citeşte şi: Imagini de la eveniment UPDATE. Grav accident rutier la ieșire din Lazu către Autostrada A4. O victimă este în stare foarte gravă. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

Oficial. Cum s-a petrecut accidentul rutier de la Lazu. O femeie a murit, iar alta este în stare foarte gravă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii