Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Tucan a provocat un accident in Mamaia

ro

02 Dec, 2009 14:14 2365 Marime text

 

Un tânăr a ajuns la spital după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin de un Jeep aseară în staţiunea Mamaia.

Şoferul care a provocat accidentul este soţia cunoscutului consilier local din Năvodari, Jean Paul Tucan. Poliţiştii de la circulaţie sosiţi la faţa locului au stabilit că Alina Tucan de 34 de ani a părăsit sensul de mers dinspre Constanţa spre Năvodari, a întrat pe contrasens şi a lovit în plin motocicleta condusă regulamentar de tânărul de 23 de ani.

La scurt timp un echipaj de la ambulanţă l-a transportat pe tânăr la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a fost necesară internarea acestuia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • G.G. 05 Dec, 2009 21:09 Cum puteti scrie ca nu a fost necesară internarea motociclistului cand saracul avea picioarele facute praf?Iar LandRoverul(nu Jeep-ul cum scrie autorul ,care, daca nu cunostea marca putea sa scrie simplu masina de teren) era aproape pe banda din mijloc pe contrasens. Oricum bravo,traiasca dezinformarea in cazul accidentelor provocate de "vedete"
  • Anonim 04 Dec, 2009 10:38 Nu e adevarat ca motociclistul circula cu viteza f mare. Ganditi`va numai putin . Era asa inconstient sa mearga cu 200 km/h cum vorbiti aici? Daca e fost deputat sau are bani asta nu inseamna ca are dreptul sa distruga vata unui om. Sunt atat de nesimtiti incat nici nu au venit sa vb personal cu el . Sunt sigura ca nici nu il cunosc si numai el stie cum se chinuie acum din cauza neatentiei unei doamne " cu nume " ! Si ca sa fie totul bine, respectabilul domn Tucan nici makar nu binevoieste sa`i plateasca spitalizarea. Astazi ii face a 2 a operatie. Niste NENOROCITI !
  • altu 03 Dec, 2009 21:20 ce reputatie ma?ce dac e tucan si e consilier e vb de viata unui om ...acuma ce inseamna dac suntem consilieri numai exista lege pt noi sau dac aveam bani nu ni se mai retin permisele si asa mai departe ...pai asta se intampla din cauza la coruptia care exista in tara lu papura voda RoMAnia ...
  • idiotilorrr 02 Dec, 2009 22:31 CUM NU A RAMAS INTERNAT .. VAI DE MAMA VOASTRA CU ZIARISTII CURULUI .. ALA E VAI DE EL CU PICIOARELE PRAF SI VOI SPUNETI ASA CEVA .. POATE ASHA VREA DOMNU TUCAN CA SA NUMAI PLATEASCA DAUNE SA NU FIE ZILE DE SPITALIZARE SA IASA CU BASMA CURATA DAR ASHA CEVA E POSIBIL IN CONSTANTA IN ROMANIA SA VEDEM SI ACEST CAZ VA FI MUSAMALIZAT .. OARE DOAMNEI TUCAN I SA LUAT PERMISU ?SI DOMNII ZIARISTII NUMAI SCRIETI ARTICOLE DIN CAP SAU DIN AUZITE
  • Unu 02 Dec, 2009 20:41 ce comentariu.cum pot spune ca tanarul mergea regulamentar cand avea 200 km/ora.Numai sa ii strice reputatia omului.doamne apara si pazeste