Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu caracterizează convocarea, pentru ziua de marți, a plenului Parlamentului drept „golănie politică"

ro

04 Apr, 2015 17:03 1258 Marime text
 
Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, caracterizează convocarea, pentru ziua de marți, a plenului Parlamentului drept „golănie politică", explicând că, în acea zi, „foarte mulți colegi parlamentari, din pricina sărbătorilor legale, nu vor fi prezenți la Parlament", iar aleșii au fost chemați „tocmai marți" pentru „a nu putea fi votate actele necesare punerii în legalitate" a Regulamentului cu Constituția, informează Agerpres.

„Ședința reunită a Camerei Deputaților și Senatului de marți, 7 aprilie. Eu nu am mai văzut asemenea golănie politică de foarte multă vreme" a declarat Gorghiu, astăzi, la Oradea, într-o conferință de presă.

Ea a explicat că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut posiblitatea să convoace acest plen reunit, pentru a pune în acord Regulamentul cu Constituția, și săptămâna trecută, și că mai are timp să îl convoace și pe viitor.

„Dar l-a convocat marți când, din păcate, foarte mulți colegi parlamentari, din pricina sărbătorilor legale, nu vor fi prezenți la Parlament. L-a convocat tocmai marți pentru a nu putea fi votate actele necesare punerii în legalitate. Practic, această convocare a plenului reunit de marți consfințește ilegalitatea săvârșită la momentul votului pentru senatorul Dan Șova de către Tăriceanu, purtătorul de cuvânt al domnului Victor Ponta și al PSD-ului" a subliniat Gorghiu.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii