Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Alexandru Bajdechi la Curtea de Apel Bucureşti “În scurt timp îi voi da demisia lui Radu Mazăre”

ro

18 Nov, 2014 13:19 2679 Marime text
Alexandru Bajdechi, tânărul care a depus plângere penală împotriva premierului Victor Ponta, a ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Mihnea Costoiu, pentru abuz în serviciu, şi pe numele pe numele ministrului Muncii, Rovana Plumb, pentru complicitate, s-a dus personal la Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde s-a prezentat şi primarul municipiuluI Constanţa, Radu Mazăre pentru a-i înmâna o foaie pe care să îşi semneze demisia primarul Constanţei.

Bajdechi s-a ţinut de promisiunea făcută prietenilor din mediul online: “În scurt timp îi voi da demisia lui Radu Mazăre”, a postat Alexandru Bajdechi pe pagina sa de Facebook cu câteva minute înainte de a ajunge în faţa sediului Curţii de Apel Bucureşti.

Ieri, Alexandru Bajdechi a declarat: "Vom începe de azi (n.r. strângerea de semnături pentru demiterea lui Radu Mazăre), deoarece la ora 07.00 va fi un protest împotriva lui Radu Mazăre şi cu siguranţă se vor strânge semnături. Mâine, Radu Mazăre va fi la Curtea de Apel Bucureşti. Îl voi aştepta acolo. O să-i scriu demisia şi i-o dau să o semneze. Dacă nu doreşte, îi arăt că a început procedura de referendum".

UPDATE, ora 13.39
Contactat de redactorii cotidianului ZIUA de Constanţa, Alexandru Bajdechi a declarat: " I-am înmânat demisia domnului Mazăre, dar a refuzat să o semneze, deşi putea face acest lucru, dat fiind că a declarat că dacă nu va fi ales candidatul dorit, îşi dă demisia. A plecat grăbit. L-am informat şi despre referendum".

L-am întrebat pe tânărul student la Drept dacă a început campania de strâgere a semnăturilor.

"Demersurile au început încă de ieri. Momentan, într-un sistem descentralizat, lumea strânge semnături şi mă contactează. Urmează să vedem cine se va angrena în acest proces şi câte semnături se vor strânge", a declarat Alexandru Bajdechi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii