Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce zice de meciul cu Halep Alexandra Dulgheru, după calificare - „Mă simt ca un gladiator”

ro

14 May, 2015 18:08 1971 Marime text
 
Alexandra Dulgheru a povestit istoria victoriei în două seturi pe care a obţinut-o astăzi, la Roma, în faţa Ekaterinei Makarova, numărul 8 mondial.

Alexandra Dulgheru s-a declarat ea însăşi surprinsă de victoria categorică obţinută în faţa Ekaterinei Makarova, 6-3, 6-4, în optimile de finală ale turneului de la Roma.

„E ciudat să termin meciul în două seturi. Mă durea tot la început, însă am reușit să uit de oboseală pe parcurs, mi-am intrat în ritm. Am încercat să din mai rapidă, să mă mişc mai mult, să fiu mai activă, atâta tot. Nu a fost ușor. Corpul m-a ascultat totuși, am făcut cam tot ce-mi trecea prin minte. Mi-era teamă că nu voi rezista raliurilor din cauza oboselii. Publicul este minunat aici. M-a ajutat mult și mi-a dat energie. Toate româncele ne simțim ca acasă aici. Pe această arenă mă simt ca un gladiator!", a spus Alexandra Dulgheru, la Dolce Sport.

Ea s-a referit şi la meciul de vineri, cu Simona Halep: „Cred că la meciul cu Halep vor fi 90 la sută români în tribune. Nu ştiu dacă vor fi şi străini. E frumos pentru România, va fi un meci frumos și o atmosferă pe măsură. Am jucat cu ea când eram junioare, aveam 14-15 ani, cred că m-a bătut ea. O să vorbesc cu antrenorul și o să vedem ce planuri să punem în aplicare. Nu e degeaba numărul 2 mondial".



Sursa: Dolcesport.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii