Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Velea, pe mâna poliţiei. De ce este acuzat artistul

ro

04 Dec, 2016 12:13 3978 Marime text
În timpul turneului său în Statele Unite, Alex Velea a fost acuzat că a furat o maşină. Autoturismul a fost dat în urmărire, iar Velea a ajuns pe mâna poliţiei.

La trei săptămâni de la întoarcerea lui Alex Velea din primul său turneu în Statele Unite ies la iveală detalii incredibile. Deşi solistul s-a grăbit să-şi exprime dezamăgirea în legătură cu organizarea încercând să acopere totul, unul dintre organizatori a făcut dezvăluiri şocante: Velea a fost dat pe mâna poliţiei şi la un pas să fie arestat pentru furt.

"Am apelat la poliţie deoarece au fugit din parcare cu van-ul organizatorului şi la hotel nu voiau să-i dea acestuia cheile maşinii. Poliţia i-a luat la întrebări, au cerut cheile, este incredibil ce s-a întâmplat", a mărturisit Ion Belu, unul dintre organizatorii evenimentului din Cleveland.

Maşina furată de Velea a fost dată în urmărire, însă pentru că proprietarul şi organizatorul turneului nu a vrut să depună plângere, artistul nu a mai fost cercetat de poliţiştii americani.

Sursa: http://www.romaniatv.net

Sursa foto: artistipentrununta.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii