Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alex Căutiş, jurnalist Kamikaze "Pe mine Radu Mazăre m-a ameninţat în 2001. Mi-a spus că mă beleşte"

ro

04 Feb, 2015 23:18 5669 Marime text
Alex Căutiş, jurnalist Kamikaze, a declarat în timpul unei intervenţii telefonice lîn cadrul emisiunii "Jocuri de putere", la Realitatea TV. Referitor la situaţia actuală în care Sorin Strutinsky, un aporpiat al lui Radu Mazăre a fost reţinut, jurnalistul a declarat că şite această situaţie mai de mult şi se aştepta să se întâmple.

„Strutinsky cerea mai mult, acel procent vehiculat în dosar îl descalifică. Ştiu din surse sigure, surse din poliţia Constanţa, din procuratură, că el nu cerea 10%, acest procent  vehiculat în dosar îl descalifică. Sorin Strutinsky, Radu Mazăre, Nicuşor Constantinescu, ei cereau 50%. (...) Avântul lui Mazăre a pornit o dată cu numire în funcţie a lui Adrian Năstase. El a mers să petreacă paştele le Constanţa, a fost garanţai că ministerul sau că nimeni nu se va lega de această tripletă, Mazăre-Strutinsky-Nicuşor. Ştiu de legătura cu Elena Udrea, dacă vă amintiţi, el nu a atacat-o pe această doamnă în timpul în care el se bucura de multe contracte de la minister. Sumele vehiculate sunt doar o mică parte din ceea ce urmează să iasă la iveală.”

Întrebat de jurnalistul Rareş Bogdan de părere are de "ameninţarea" lui Nicuşor Constantinescu la adresa sa, Alex Căutiş a declarat: "Pe mine Radu Mazăre m-a ameninţat în 2001. Mi-a spus că mă beleşte, exact aceasta a fost exprimarea sa. Îl am înregistrat pe telefon".

Sursa foto: kmkz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii