Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă Sute de kilograme de carne confiscate de polițiști din Piaţa Griviţei din Constanţa

ro

15 Apr, 2016 14:57 2630 Marime text
 
Astăzi, în baza Planului de măsuri al IGPR pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit în perioada Sărbătorilor Pascale, poliţiştii SICE, împreună cu reprezentanţi ai ANSVSA Constanţa şi ANPC Constanţa , au efectuat o acţiune pe linia combaterii activităţilor comerciale ilicite, în municipiul Constanţa, Piaţa Griviţei Constanţa.
 
Au fost verificate mai multe SC şi persoane fizice autorizate, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, din care 2 prev. de Legea nr. 12/1990, 1 prev de Legea nr. 8/1996, una aplicată de ANPC Constanţa şi 2 aplicate de ANSVSA Constanţa.
-valoarea sancţiunilor aplicate este de 13.200 lei.
-cantitatea de carne confiscată este de 493 kg
-valoarea mărfurilor confiscate este de 12.300 de lei.
 
În Piaţă Griviţei- hala de carne , a fost identificat R. D. reprezentant al PFA , care oferea spre vînzare carne de miel şi oaie pentru care nu a putut prezenţa documente de provenienţă. Cantitatea totală identificată, respectiv 408,3 kg. a fost confiscată, urmînd a fi distrusă prin intermediul reprezentanţilor ANSVSA Constanţa.
 
În PiataGrivitei – hala de carne, fost identificată V. M., producător individual, care oferea spre vînzare carne de oaie şi miel pentru care nu a prezentat autorizaţie de comercializare emisă de ANSVSA Constanţa . Cantitatea totală de 84,7 kg a fost confiscată , urmînd a fi distrusă prin intermediul reprezentanţilor ANSVSA Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii