Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă! Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe românii care vor să călătorească în Olanda

ro

02 Jan, 2018 22:26 2289 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Olanda cu privire la emiterea de către Institutul olandez de Meteorologie a unui cod galben de vânt puternic pentru miercuri, 3 ianuarie a.c. 
 
Cea mai afectată zonă va fi coasta de vest a Olandei, unde sunt aşteptate ca rafalele de vânt să atingă viteze de până la 115 km/oră.
 
Aeroportul Schiphol din Amsterdam avertizează că din cauza vântului puternic există posibilitatea ca zborurile să fie operate cu întârzieri sau chiar să fie anulate. 
 
De asemenea, pentru informaţii actualizate, se recomandă călătorilor să verifice site-ul ori aplicaţia acestuia, sau să contacteze compania care le asigură zborul.
 
Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: +31703541580, +31703228612 și +31703319980, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. 
 
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Regatul Țărilor de Jos: +31651596107.
 
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro>, http://haga.mae.ro/ și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”) care oferă informații și sfaturi de călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii