Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în Parcul Tăbăcărie! O mămică anunţă că un pedofil se plimbă prin „Ţara piticilor”

ro

22 Jul, 2016 15:00 3430 Marime text
O mămică din Constanţa povesteşte, pe pagina de socializare Facebook, cum că în parcul Tăbăcăriei, „Ţara piticilor”, un bărbat ar fi aduna fetiţe pentru a le pipăi şi pentru a se juca cu părul lor. Din ceea ce povesteşte mămica, persoana în cauză ar prefera doar fetiţele, întrucât aceasta l-ar fi trimis pe fiul ei în acel grup, dar bărbatul l-ar fi „împins cât colo, gonindu-l din preajma fetelor“.

„Pedofil drăguț, caut loc de joacă cu părinți ocupați

Constanța, într-un parc foarte aglomerat la ora 6 seara. Cu greu mai poți găsi un loc de cățărat în marea de copii ce aleargă haotic spre disperarea părinților care nu-i mai pot supraveghea. Mă așez pe o bancă și încerc să îi urmăresc pe amândoi, printre tricouri multicolore, țipete, râsete și plâns de copil lovit sau rătăcit. În fața mea, un individ la vreo 40 de ani a adunat în jur un cârd de fetițe despletite și drăguțe pe care le învață să se dea peste cap agățate de o bară. Se alătură grupului și Ema, fericită că domnul o ținea bine de burtică și o ajuta să facă răsucirile. N-am oprit-o, dar urmăream mișcările individului iubitor de fetițe și atât de amabil să le ajute pe toate. Nu rata nicio ocazie să le atingă abdomenul și spatele ori câte ori se dezgoleau și se juca cu părul lor înainte de fiecare ridicare. În scurt timp, am realizat că domnul nu venise însoțit de vreun copil, n.avea atârnat de el vreun rucsac, jucărie, pantof sau orice altceva i-ar fi putut trăda calitatea de părinte. 
Deci, cu ce scop se afla la locul de joacă? Am întrebat o doamnă a cărei fetiță părea se fie preferata domnului, dacă îl cunoaște. Mi-a răspuns că nu știe cine e, dar e bucuroasă că a apărut pentru că așa avea și ea liniște. "A venit și ieri" a completat, în timp ce-si butona telefonul. 
Mă gândeam că poate sunt paranoică, de vreme ce niciun părinte nu părea îngrijorat de prezența unui ciudat care ne mângâia fetele și le atrăgea în locuri cât mai depărtate privirii noastre. 
Îl trimit și pe Patrick în grupul fetelor, așteptând reacții. Se pare că individul prefera doar fetițe, pentru că l-a împins cât colo, gonindu-l din preajma fetelor. Ăsta a fost momentul în care m-am ridicat și am pornit spre el să-i cer explicații. 
M-a văzut că îl priveam insistent și a început să facă pași înapoi. 
- Aveți copii? îl întreb mai tare cât să mă audă și ceilalți părinți. 
Nu-mi răspunde și dă să plece.
- V-am întrebat ceva. Ce faceți într-un loc de joacă de unul singur?
Până să mai zică ceva , apare o bună samariteană care îl salvează:
- Da' ce te bagi? Dacă nu-ti convine, ia-ti copilul și pleacă.
Între timp, suspectul meu a dispărut ca și cum n-ar fi fost.
Alte 4 mămicuțe contrariate că le-am întrerupt de la activități practice gen Facebook, comentau de zor, că le-am stricat buna dispoziție copilelor. 
Pe drum, Ema mi-a spus că domnul îi spusese să-si despletească părul, pentru că fetițele trebuie să fie frumoase și la locul de joacă, nu doar la petreceri.

Postați liniștiți, dragi părinți, cineva are grijă de copiii voștri”, aşa scrie o mămică pe pagina de socializare Facebook. 

UPDATE 1, ora 15.18

La momentul actual, IPJ Constanţa nu a primit nicio sesizare în acest sens.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii