Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alertă în Constanța. Zeci de apeluri la ISU. Miros greu neidentificat care face dificilă respirația

ro

08 Jul, 2017 12:02 42032 Marime text
La Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea s-au primit zeci de apeluri care anunță că în Constanța se simte un miros, greu, care face dificilă respirația.

Potrivit unor surse ar fi vorba despre un miros de sulf-gudron.

Mirosul este resimțit în aproape toate cartierele municipiului.

 
Potrivit surselor noastre se simte inclusiv în stațiunea Mamaia. 

UPDATE: Monica Zaharia, director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, a declarat: „N-am primit nicio sesizare în acest sens şi nici informări de la ISU“. 

UPDATE: Marian Râșnoveanu, directorul Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu Constanța, a spus: „Până la momentul de faţă, la noi pe sistem nu a venit niciun email şi nicio sesizare în această privinţă“. 

UPDATE: „Nu ştim ce substanţă este. S-a sesizat miros de gaze în diferite zone ale Constanţei. Primul apel a fost de undeva din Piaţa Ovidiu, unde s-a trimis imediat o autospecială. Alte zone de unde s-au primit apeluri sunt strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Mamaia, spre Satul de Vacanţă, strada Sarmisegetuza“, a precizat Anca Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popa mariana 09 Jul, 2017 10:37 Si pe Aurel Vlaicu miroase a gaze vizavi de Rovas,chiar am intrebat vecinii si spun ca lor nu le miroase,noaptea in special ,dimineata pe la 5-6 orele,si dupa amiaza 4-5.Efectiv acum pe caldurile astea nu poti sa deschizi geamul de miros.
  • Lupu Cristian 09 Jul, 2017 01:34 Pe 6 iulie 2013 s a mai intamplat, aveti materialul despre acest lucru chiar la sectiunea "articole asemanatoare" de la acest articol