Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în Capitală. Șase case au fost mistuite într-un incendiu. Mai multe persoane au rămas fără locuință

ro

29 Sep, 2017 08:35 2446 Marime text
Șase locuințe au fost mistuite noaptea trecută de un incendiu violent izbucnit în Sectorul 5 din Bucureşti. Incendiul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 0,30, pe strada Delureni din sectorul 5 al capitalei, acesta afectând șase proprietăți pe o suprafață de 800 de metri pătrați, pompierii reușind stingerea după aproximativ șase ore, informează Agerpres.ro.  
 
Potrivit informațiilor transmise de ISU București-Ilfov, inițial au fost trimise la locul intervenției trei autospeciale de stingere, o autoscară, o descarcerare și o ambulanță SMURD. La ajungerea primelor echipaje de pompieri incendiul se manifesta cu flacără violentă și degajari mari de fum, astfel a fost nevoie de suplimentarea echipajelor, ajungându-se la un total de 13 autospeciale de stingere, trei descarcerări, o autoscară și două ambulanțe SMURD.
 
Trei persoane au avut nevoie de asistență medicală la locul intervenției urmare a unor atacuri de panică. Toate cele trei persoane au refuzat transportul la spital.

Sursa: Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii