Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alegeri parţiale în judeţul Constanţa. Care sunt rezultatele după numărarea voturilor

ro

05 Nov, 2017 10:02 3210 Marime text


Alegeri partiale astazi in judetul Constanta. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00. Locuitorii din Pantelimon si Baraganu isi aleg astazi primarul iar cei din Mereni, consilierii locali.
Pana la aceasta ora nu s-au inregistrat incidente. Urnele vor ramane deschise pana la ora 21.00.
Pana la aceasta ora, au votat in cele trei localitati  13, 58% dintre locuitori. 

UPDATE: 12

La Bărăganu PSD a obținut 530 de voturi, PNL 232 iar ALDE 115, conform secretarului executiv Lucian Lungoci. Victoria PSD la Bărăganu a fost confirmată și de PNL. 

UPDATE. 11

La Bărăganu a câștigat fotoliul de primar Magdalena Neague cu 600 de voturi. La Pantelimon continuă numărătoarea voturilor exprimate. Aici scorul este destul de strâns. Au fost numărate voturile din trei secții de votare, dar mai este încă una. ​Liberalii aveau un avans de 48 de voturi. La Pantelimon a fost prezență record la vot, 999 de alegători din 1365 și-au exercitat dreptul de vot. 


UPDATE. 10

LA ora 21.00 au fost închise urnele de vot. Prezența în județul Constanța a fost 60,87 %.

UPDATE. 9

Până la ora 20.00 în județul Constanța în cele trei localități în care se organizează alegeri au votat 60,15% dintre alegători. 

UPDATE. 8

La ora 19.00, prezența la vot în județul Constanța este de 58,61%. 

UPDATE. 7

La ora 17.30, prezența la vot în județul Constanța era de 53,28%. 

UPDATE. 6

La ora 16.00 în județul Constanța, prezența la vot era de 48,67%

UPDATE. 5: 
La Pantelimon, unul dintre candidații la funcția de primar a sesizat Biroului Electoral de Circumscripţie nr 19 că prin localitate persoane neidentificate oferă alegătorilor șepci. Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie nr 19 din localitatea Pantelimon, Teodora Stancu a declarat pentru ZIUA de Constanța că sesizarea a fost trimisă către Poliție, deoarece polițiștii sunt cei care pot lua măsuri în acest caz, fiind vorba despre o contravenție. 
Teodora Stancu a mai precizat că au fost primite mai multe sesizări verbale din partea cetățenilor, și două sesizări scrise. 
În ceea ce privește incidentulul cu unul dintre membri comisiei care a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD după ce a suferit o criză de epilepsie, acesta a fost înlocuit cu altă persoană. 

UPDATE 4:  Preşedintele Biroului Electoral de Circumscripţie nr 19 din localitatea Pantelimon, Teodora Stancu ne-a declarat că s-au înregistrat câteva incidente în ziua votului, care au fost înaintate spre soluţionare politiştilor din localitate. Un partid politic a depus contestatie la Biroul Electoral, după ce în dimineaţa alegerilor, candidatul indepedent la funcţia de primar şi-ar fi continuat campania electorală pe o reţea de socializare. Totodată, mai spune preşedintele BEC din localitate, un bărbat şi-ar fi fotografiat buletinul de vot. Totul s-a întâmplat în secţia 508 din Pantelimonul de Sus. Bărbatul se află în custidoia politiştilor care au preluat cercetarea cazului ne-a declarat Stanciu. Prezenţa la vot la ora 13.30 în Pantelimon este de 30%, a adăugat Stancu.
UPDATE3: Prezenţa la vot la ora 11.45 la alegerile parţiale din judeţul Constanţa a atins o prezenţă de 25,18%.

UPDATE 2: Magistratul Alina Marin, locuitorul presedintelui Biroului Electoral Judetean ne-a declarat ca alegerile partiale din judetul Constanta se desfasoara fara probleme. Prezenta cea mai mare, spune magistratul s-a inregistrat la o sectie din localitatea Pantelimon, acolo unde au votat aproape 30% dintre electorii inscrisi pe listele permanente.

UPDATE: Prefectul judetului, Ioan Albu ne-a declarat ca votul se desfasoara fara probleme in toate cele 9 sectii din județ. O prezenta mai ridicata la vot se inregistreaza in comuna Pantelimon, a afirmat reprezentantul Guvernului in teritoriu.
 

Citeşte şi: Elicopterul SMURD solicitat Un membru al Biroul Electoral din comuna Pantelimon a făcut o criză de epilepsie 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii