Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al nouălea presupus decedat în accidentul rutier din Spania, găsit viu şi nevătămat, în România

ro

23 Jul, 2014 23:44 1352 Marime text
Poliţia spaniolă a încetat, azi după-amiază, căutarea celei de-a noua presupuse victime a accidentului produs, ieri, în Spania, după ce s-a stabilit că persoana căutată este în viață, transmite b1.ro. Cercetările privind a noua presupusă victimă au fost făcute pornind de la lista pasagerilor ce urmau să se întoarcă în România, marţi, cu o cursă WizzAir.
 
Biletele românilor care urmau să revină în ţară cu această cursă erau dus-întors, astfel că anchetatorii au verificat şi lista de îmbarcare, la plecarea din România. În urma verificărilor şi a informaţiilor comunicate de compania aeriană, s-a stabilit că Ioan Miron Popa apărea pe lista pasagerilor neîmbarcaţi la plecarea spre Spania, acesta fiind găsit, miercuri, la domiciliul său din România.
 
"A avut bilet spre Spania cu plecarea în 12 iulie, însă nu s-a prezentat la îmbarcare", au precizat sursele citate. Poliţia spaniolă se concentrează, în prezent, pe identificarea certă a celor opt victime carbonizate în urma accidentului, inclusiv prin recoltarea de probe ADN de la rude.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii