Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea om din MAI a fost eliberat din funcție de Grindeanu. Ce alte schimbări a mai făcut premierul în ministere aseară târziu

ro

20 Jun, 2017 07:19 23322 Marime text
Azi noapte a fost publicată în Monitorul Oficial al României, numărul  458, decizia primului ministru Sorin Mihai Grindeanu numărul 476 prin care chestorul de poliție Cornel-Gabriel Ciocoiu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, și primul om în minister după Carmen Daniela Dan a fost eliberat din funcție.

Ciocoiu avea în reponsabilitate activitățile de asigurarea ordinii și siguranței publice și era pe acest post din 29 martie anul acesta.

De asemenea, prin decizia numărul 477, Florin Tunaru a fost eliberat din funcția de vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.
 

Aseară s-au făcut și numiri: Bogdan-Alexandru Sticlosu și Mihaela Dincă au fost numiți să exercite, cu caracter temporrar, funcțiile de secretar general adjunct în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Facem precizarea că Sticlosu este expert asistent la Ministerul Fondurilor Europene, iar Mihaela Dincă a mai fost secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării Regionale în 2016.

Toate deciziile sunt contrasemnate de secretarul general al Guvernului Victor Viorel Ponta.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii