Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutorul de la Guvern a fost uitat HCM Constanța, ultimul meci?

ro

23 Aug, 2014 10:42 1546 Marime text
9 titluri de campioană, 6 Cupe ale României şi 3 Supercupe ale României este bilanțul ultimilor 11 ani ai unei echipe de succes , HCM Constanța.
 
Jucătorii echipei mai au un meci de susținut în Supercupă, pe data de 26 august. După această dată, handbaliștii se văd nevoiță să își caute echipe.

"Ştiam că trebuia să fie şedinţă de Guvern pe 20 august, unde aveam promisiunea că se vor rezolva unele lucruri, dar se pare că am fost duşi cu vorba", a declarat Laurenţiu Toma, căpitanul HCM, citat de gsp.ro.

Motivul acestei vești triste este unul deja cunoscut: lipsa banilor. Deși nu și-au luat salariile de patru luni și nu se anunță nicio veste de rezolvare  a acestei probleme financiare, handbaliștii constănțeni au decis să continue antrenamentele și să joace la Brașov, marți, în ulimul meci din Supercupă. Meciul se va disputa împotriva echipei Știința Bacău.  

"Până pe 1 septembrie nu pleacă nimeni, dar nu ştiu ce se va întîmpla pe urmă. Încercăm să găsim bani pentru a plăti taxele pentru transferurile jucătorilor străini, dar la începutul lunii septembrie trebuie să mergem în Belgia, pentru turneul de calificare în Liga Campionilor. Doar participarea şi biletele de avion ne costă peste 20.000 de euro", a spus directorul executiv al campioanei, Nurhan Ali, citat de gsp.ro.

Chiar și în aceste condiții, constănțenii vor să câștige Supercupa. Apoi, rămâne de văzut dacă vor fi salvați sau vor urma soarta unui alt nume mare din handbalul românesc, Oltchim Râmnicu Vâlcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii