Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AJOFM Constanţa anunţă organizarea de cursuri de formare profesională

ro

26 Mar, 2015 10:11 5544 Marime text
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei Muncă (AJOFM) Constanţa organizează în perioada următoarele cursuri de formare profesională: Cameristă hotel (organizat în Constanţa), Recepţioner hotel şi Comunicare în limba engleză organizat la Mangalia).
 
Persoanele care doresc să participe la aceste cursrui trebuie să fie absolvenţi a minim opt clase, (pentru cursurile de camerista hotel şi comunicare în limba engleză), absolvenţi de minim 12 clase (pentru cursul de Recepţioner hotel). De asemenea, persoanele interesate care au vârsta de până în 24 de ani, inclusiv, trebuie să nu mai lucreze de cel puţin 6 luni, iar persoanele cu vârsta de peste 25 de ani, să nu mai lucreze de cel puţin un an.
 
Pe toată perioada desfăşurării cursurilor de formare, persoanele vor beneficia de decontarea transportului, iar la finalul cursului vor primi o bonificaţie în bani.
 
Înscrierile se pot face la sediul AJOFM Constanţa, sau pot suna la numărul de telefon 0241 481 553, persoană de contact Elena Pană. Pentru cursurile de Recepţioner hotel şi Comunicare în limba engleză, persoanele interesate sunt aşteptate la punctul de lucru Mangalia sau pot sunl la muărul de telefon 0241 485 040, persoană de contact LiLiana Matei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii