Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrenalină la maximum într-un hotel Ai putea dormi „agăţat“ de o stâncă?

ro

30 Jun, 2015 18:06 1167 Marime text

Sacred Valley (Valea Sacră), din Peru oferă una dintre cele mai uluitoare privelişti din lume şi o experienţă unică, de neuitat. Valea Sacră a Incaşilor sau Valea Urubamba, aşa cum mai este ea numită, se află în Munţii Anzi, în apropierea capitalei Inca şi mai jos de oraşul Machu Picchu. Aici a fost construit cel mai spectaculos hotel din lume, potrivit EVZ.ro.

Special pentru dependeţii de adrenalină, turiştii pot dormi într-o capsulă de sticlă agăţată de partea unuia dintre cele mai mari vârfuri muntoase, potrivit dailymail.co.uk, titrat de EVZ.ro. Cei interesaţi potr alege un pachet turistic ce include micul dejun şi o cină gourmet cu vin. Doar că cei mai mulţi trebuie să treacă de un obstacol - trebuie să urce o stâncă cu suprafaţa de aproximativ 125 metri. 

Natura Vive Skylodge este compus din trei apartamente capsulă în care pot dormi un total de opt persoane. Capsulele agăţate vertical sunt situate în partea de sus a unui munte de 125 de metri, cu o vedere de 300 de grade a măiestroasei Sacred Valley (Valea Sacră). Capsulele sunt construite din aluminiu aerospațial şi policarbonat rezistent la intemperii, fiecare suită de 24 x 8 vine cu patru paturi, o zonă de luat masa și o baie privată, se mai arată pe EVZ.ro.

Sursa: EVZ.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii