Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

”Ai grijă de băieţi. Cred că mor…” – Acestea sunt ultimele cuvinte ale unei tinere care a vrut musai să slăbească

ro

20 Apr, 2016 12:40 1566 Marime text
O tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, şi-a dorit foarte mult să slăbească. Ea nu reuşise să scape de grăsimea de pe abdomen acumulată în timpul sarcinilor. Din păcate, Kirsty Hughes a ales o măsură extremă din dorinţa de a se vedea mai slabă. Ea a folosit un drog extrem de periculos, numit mefedronă.
 
Potrivit polițiștilor, tânăra a cumpărat drogul prin intermediul WhatsApp. Din nefericire, după numai o singură doză, a început să se simte foarte rău. Înainte de a-și da ultima suflare, Kirsty i-a spus tatălui ei: „Îmi pare rău, tată! Nu o să mai iau niciodată. Te iubesc, să ai grijă de băieți. Cred că mor”.
 
Tânăra mamă a stat două zile conectată la aparate până să îşi dea ultima suflare. Măcinat de durere, tatăl femeii spune că i se tot spusese fiicei sale că e prea grasă şi de aceea a încecrat să ia acel drog. Kirsty avea doi băieţi, Alfie, de doi ani, şi Harvez, de 13 ani, scrie The Mirror.
 
Poliţiştii au găsit pe telefonul ei mesajele de pe WhatsApp prin care a cumpărat drogul. Organele ei au fost donate pentru a salva vieţile a şase persoane.
 
Supranumită "miau miau", mefedrona este unul dintre drogurile cu cea mai mare popularitate din Marea Britanie. Pe internet, mefedrona este adeseori propusă ca un îngrăşământ pentru plante şi nu pentru uz uman. Printre efectele secundare prezentate în prospect sunt: membre învineţite, o posibilă îngustare a aortei, transpiraţii abundente şi tahicardie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii