Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ai drepturi dar şi obligaţii! Fii demn şi alege cu înţelepciune!” Poliţiştii constănţeni organizează mai multe activităţi pentru elevi

ro

10 Apr, 2014 16:05 1944 Marime text

În cadrul programului educativ „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, desfăşurat în perioada 7-11 aprilie, elevii constănţeni au putut participa la acţiunile desfăşurate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciul de Investigaţii Criminale. Acestea au avut ca scop informarea cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării, a dispariţiei minorilor, dar şi cu privire la cunoaşterea şi protejarea patrimoniului cultural naţional.
Activităţile derulate săptămâna aceasta au fost cuprinse în proiectul intitulat „Ai drepturi dar şi obligaţii! Fii demn şi alege cu înţelepciune!” şi au avut rolul de a aduce în atenţia elevilor atribuţiile poliţiştilor în societate.
Activităţile şi realizările poliţiştilor constănţeni au fost, astfel, prezentate elevilor de către poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu cei din Serviciul de Investigaţii Criminale. Aceştia au vizitat mai multe unităţi de învăţământ printre care şi Şcoala Gimnazială numărul 40, Școala Gimnazială numărul 43, Şcoala Gimnazială numărul 20, dar şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii