Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agresiuni în trafic la Constanţa? Un şofer ar fi ameninţat un biciclist cu o bâtă de baseball

ro

16 Sep, 2016 13:44 3170 Marime text
Un tânăr din Constanţa a făcut o sesizare pe raza Secţiei 2 de Poliţie precizând că ar fi fost ameninţat în trafic de şoferul unui autoturism cu numere de Galaţi. 
 
Totul s-a petrecut în seara de 4 septembrie, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu în sensul spre Dacia, victima era pe bicicletă, iar la schimbarea benzii ar fi avut un schimb de replici cu conducătorul auto, iar în momentul în care au oprit la un semafor, biciclistul era în partea dreaptă, iar persoana din dreapta din autoturism l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă având o bâtă de baseball în mână.
 
S-a demarat o anchetă, a fost verificat conducătorul autovehiculului şi se va stabili ulterior ce a fost acolo – dacă într-adevăr a fost ameninţare, dacă a avut într-adevăr acea bâtă despre care a pomenit persoana vătămată. Aceste aspecte urmează să le stabilească oamenii legii.
 
Agresorul riscă momentan o sancţiune contravenţională, însă rămâne de văzut. Conducătorul autoturismului va fi invitat la sediul Poliţiei pentru audieri şi în urma stabilirii în concret ce a fost acolo se va putea vorbi de măsuri luate împotriva lui.   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii