Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AGOA societăţii Rotrac SA, convocată pentru 9 martie

ro

07 Feb, 2015 16:43 1899 Marime text
Societatea comercială Rotrac SA, din municipiul Constanţa, reprezentată de Ancuţa Cristian, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor (AGOA) pentru data de 9 martie, ora 11.00. Şedinţa va avea loc la sediul societăţii, în incinta Portului Constanţa.
 
Pe ordinea de zi se regăsesc următoarele puncte de interes: prezentarea rapoartelor Consiliului de Administraţie, al societăţii de audit financiar şi a bilanţului contabil al societăţii pe anul 2014, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2015 şi a fondului de investiţii pe 2015 şi diverse.
 
În cazul nerealizării prezenţei statutare pentru prima şedinţă, cea de-a doua adunare se va ţine în data de 10 martie, ora 11.00, la sediul societăţii.
 
Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

Rotrac SA a raportat la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 3.154.829 de lei. Conform vrăjitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Dailybusiness.ro nota, într-un articol publicat la data de 6 august 2013, ca Rotrac SA este una dintre cele 30 de companii care formează Organizaţia Patronală Operatorul Portuar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii