Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agent de poliție sunat de un adolescent care i-a spus că tatăl său intenționează să se spânzure în grajd

ro

01 May, 2017 22:17 5060 Marime text
Aseară, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în timpul liber, agentul principal de poliție Parfene Ştefan a fost sunat de un adolescent de 15 ani din Satul Nou, comuna Pochidia, care i-a spus că tatăl său, în vârstă de 42 de ani, intenționează să se spânzure în grajdul unde se adăpostesc vitele, în apropierea locuinței lor.

Polițistul s-a deplasat de urgență la locul menționat, unde a constatat că poarta de acces era încuiată, procedând la forțarea acesteia pentru a putea pătrunde în curte. Ajuns în grajd, a observat un bărbat urcat pe ieslea animalelor, având în jurul gâtului un laţ ce se folosește la atelajele hipo, acesta fiind legat în partea de sus de o grindă a grajdului, iar pe adolescent încercând să îl țină pe tatăl său de picioare, pentru a nu cădea de pe iesle.

Polițistul a reușit să scoată laţul de pe gâtul bărbatului, coborându-l la sol. Deoarece bărbatul a devenit violent, a procedat la imobilizarea acestuia.

S-a solicitat intervenția unui echipaj de la serviciul de ambulanță prin 112, dar i s-a comunicat că nu sunt echipaje disponibile, fapt pentru care a solicitat ajutorul echipajelor de poliție.

Echipajul de poliție a sosit la fața locului și s-a cerut permisiunea ca bărbatul să fie transportat cu autospeciala MAI la spitalul din Bârlad, fapt care s-a şi întâmplat.

Agentul principal de poliţie Parfene Ștefan este absolvent al Școlii de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția 2012, și își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, la Postul de Poliție Pochidia, din luna decembrie 2012. În luna martie 2017 a promovat examenul în funcția de șef de post de poliție al comunei Pochidia, judeţul Vaslui.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii