Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află pentru ce a solicitat omul de afaceri din Constanţa, Corneliu Caraion, autorizaţie de construire

ro

16 Oct, 2014 16:58 3741 Marime text
Primăria Constanţa a eliberat în data de 15 octombrie 2014, autorizaţia de construire cu numărul 1709, solicitată de SC Carco Grup SRL în vederea construirii unui imobil S+P+2 Etaje. Este vorba de o locuinţă individuală prevăzută cu birou la parter.
Imobilul se află pe Şoseaua Mangaliei numărul 141, în localitatea Constanţa.

Potrivit Registrului Comerţului, asociat unic în cadrul firmei este Corneliu Caraion, născut pe 24 ianuarie 1982, în localitatea Medgidia, Constanţa.

Caraion mai este asociat şi în cadrul Carco Holding SRL, SC Carco Grup SRL, Carco Trading Cereal SRL, Caraion Corneliu Întreprindere Individuală.

De asemenea, el deţine funcţia de administrator în SC Carco Grup SRL, SC Carco Holding Cereal SRL şi Carco Trading Cereal SRL.

Amintim că omul de afaceri constănţean Corneliu Caraion a fost arestat preventiv în ianuarie 2012, pentru 29 de zile, judecătorii considerând că lăsarea sa în libertate ar fi un pericol pentru societate, în condiţiile în care faptele pentru care era cercetat se pedepseau cu peste patru ani de închisoare. Surse avizate spuneau la acea dată că lui Caraion i s-ar imputa fapte legate de evaziune fiscală cu cereale. Alături de el, judecătorii constănţeni au dispus arestarea preventivă şi a lui Luigi Pescaru, în vârstă de 35 de ani.

sursă foto: www.casamea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii