Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află ce societate va repara podurile, podeţele şi tunelurile din cadrul SRCF Constanţa (document)

ro

15 Oct, 2014 19:08 2583 Marime text
Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" – SA a atribuit contractele aferente licitaţiei publice denumite “Servicii de consultanta în domeniul managementului executiei si pentru verificarea executiei lucrarilor de constructii si instalatii–aferenta, Lucrarilor de reabilitare poduri, podete si tuneluri de cale ferata SRCF Brasov- lotul 1, SRCF Constanta- lotul 2 si SRCF Timisoara- lotul 3”, societăţii ISPCF SA cu sediul pe Bulevardul Dinicu Golescu numărul 38, Bucureşti.
Contractele aferente celor trei loturi au fost atribuit la data de 25 septembrie.

Pentru primul lot au depus oferte trei agenţi economici, însă doar două oferte au fost admise, iar câştigătoare a fost desemnată oferta societăţii ISPCF SA.
Valoarea estimată a contractului a fost de 755.150 de lei, fără TVA, iar cea finală a fost de 669.239 de lei fără TVA.

Contractul aferent celui de-al doilea lot care priveşte Constanţa a fost câştigat de aceeaşi societate, având o valoare finală de 235.069 de lei fără TVA.

În timp ce cel contractul aferent celui de-al treila lot S.C. Baicons Impex SRL cu adresa pe Strada Zambilelor numărul 6, bloc 60, Ansamblul Ramuri Tei, sector 2 şi are o valoarea finală fără TVA de 634.790 de lei.

Institutul de Studii si Proiectari Cai Ferate (SC ISPCF SA) este o companie pe actiuni, privata, specializata, organizata si autorizata in principal in activitati de engineering, proiectare si consultanta in vederea dezvoltarii,reabilitarii si modernizarii transportului feroviar, se arată pe site-ul societăţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii