Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Tuzla găzduiește „Aeromania”

ro

09 Apr, 2015 09:17 3187 Marime text
 
Asociația Regională pentru Promovarea Aviației cu sprijinul Regional Air Services - Aeroport Tuzla organizează pe 4 iulie „Aeromania” - un spectacol complex, care include acrobație aeriană, concerte, târg de aviație, expoziție de aeronave, mașini de epocă și motociclete și multe altele.
 
La Aeromania 2015 și-au confirmat deja prezența:
•    Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52,
•    Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa - după aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul, pe 24 septembrie 2014,
•    Ali Ozturk – pilotul turc care zboară biplanul Pitts S-2, numit “Purple Violet”,
•    Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L,
•    aeronavele aparținând REGIONAL AIR SERVICES (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin),
•    supersonice MIG 21 Lancer,
•    parașutiștii coordonați de Adrian Constandache,
•    Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului României (lansări din Airvan Ga8),
•    John Balon – cu un balon cu aer cald,
•    avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028
și alții.

Simultan, pe scena așezată în fața zonei de evoluție a aeronavelor, vor avea loc concertele lui Mihai Mărgineanu, fost elev al școlii de pilotaj Regional Air Services și ale unor trupe de prestigiu internațional - al căror nume nu poate fi dezvăluit încă.

Seara se va încheia, ca de obicei, cu surprize și mult așteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane jucând rolul de Air Bandits.

Publicul poate vizita expoziția mașinilor de epocă care aparțin clubului Retromobil, zona alocată motocicletelor, aeronavele aflate în expozitie, balonul cu aer cald și multe altele.

Standurile vor găzdui și atracții pentru piloți și viitorii piloți – indiferent de vârstă: de la Flying Toys, la produsele pentru profesioniști oferite de Pilotshop. Pentru copii va fi amenajat un spațiu de joacă supravegheat.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită.

Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party): cu prețuri care incep de la 50 lei si ajung până la 850 lei. Acestea pot fi achiziționate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, și online, pe www.eventim.ro.

Dupa 17 ani de muncă dedicată zborului, în care a inaugurat noi linii de activitate pentru aviație și a doborât record după record - până la poziția de lider absolut în aviația generală și la recordul de 16.500 de pasageri pe an cu o pistă de iarbă, Regional Air Services – Aeroport Internațional Tuzla – ramâne alături de cei care prețuiesc efortul și pasiunea pentru aviație și în 2015.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii