Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroport evacuat de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă

ro

14 Oct, 2016 22:00 1640 Marime text
Autorităţile ruse au evacuat aeroportul Pulkova din Sankt Petesburg în urma unei false ameninţări cu bombă. După câteva ore, cel de-al doilea aeroport ca mărime din Rusia şi-a relat operaţiunile.
 
Autorităţile ruse au evacuat în această după-amiază aeroportul Pulkova din Sankt Petesburg, al doilea cel mai mare nod de transport aerian din metropola rusă, după primirea unei ameninţări false cu bombă. După câteva ore, operaţiunile pe aeroportul rus au fost reluate, iar măsuri de securitate adiţionale au fost implementate, scrie Russia Today, citată de news.ro.
 
”Ca urmare a primirii unor informaţii legate de o intervenţie neautorizată în activitatea de la aeroport, terminalul a fost imediat evacuat. Intrarea şi ieşirea din aeroport a pasagerilor este momentan oprită”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei care operează aeroportul Pulkova.
 
Pulkova este al treilea cel mai mare aeroport rus. De asemenea, peste 13 milioane de pasageri au tranzitat aeroportul evacuat doar în 2015.

Incidentul are loc la doar o zi după ce o aeronavă a companiei ruse Aeroflot a fost vizată de o ameninţare cu bombă pe aeroportul internaţional din Geneva. Ameninţarea s-a dovedit să fie o glumă, iar o persoană a fost arestată în urma incidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii