Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeromania, un airshow la Aeroportul Tuzla

ro

26 Jun, 2015 07:23 2969 Marime text
 
Evenimentul verii pe litoral, show-ul aeronautic Aeromania va fi gazda unui spectacol de excepție având, printre protagonişti de Aeroclubul României.

Mai sunt doar 8 zile până la Aeromania și Aeroportul Tuzla se pregătește pentru cel mai mare show aviatic de la malul mării. Evenimentul de pe 4 iulie va avea tot ce-i place turistului: muzică rock, acrobații aeriene, un show de mașini retro și o expoziție statică de aparate de zbor, dar și multe alte atracții.

Printre vedetele de anul acesta de la Tuzla se numără, din nou, Aeroclubul României – de data aceasta cu o participare mult mai complexa si mai numeroasa. Hawks of Romania (Șoimii României), un echiapj de 7 parașutiști Blue Wings, un avion Airvan Ga8 pentru lansările de parașutiști, Șoimii României și balonul cu aer cald vor fi doar o parte dintre atracțiile de pe 4 iulie.

Aeroclubul României este o instituţie cu o istorie de peste 95 ani și performanțe care raman repere pentru mitingurile aviatice și competițiile internaționale.

Șoimii României este o echipă de acrobatie prestigioasa, înființată în anul 2007. Au început  activitatea cu 4 avioane Extra 300L și au zburat la numeroase mitinguri aviatice, inclusiv în Coreea de Sud.

Blue Wings România este formația de lucru relativ pe cupolă a Aeroclubului României, ca reprezintă România la evenimente aviatice și la competiții europene și mondiale de suprapuneri cu parașuta.

Balonul cu aer cald al Aeroclubului României este si el o prezență unică la fiecare demonstrație aeronautică. Balonul de tip Kubicek BB30Z atrage privirile publicului și impresionează prin alura lui impozanta. 

La Aeromania vei avea ocazia sa ii vezi alaturi pe Iakării acrobați, spectacolul oferit de Jurgis Kairys, aeronavele Regional Air Services și avioane și elicoptere militare (avioane supersonice MIG 21 Lancer si elicoptere IAR 330 Puma naval), parasutistii coordonati de Adrian Constandache, avioanele INCAS si multe antele.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită.

Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigură intrarea în prima linie a spațiului public, cu acces special în zona rezervată de terase și, opțional, servicii incluse (zboruri și/sau salturi cu parașuta și Hangar Party): cu prețuri care incep de la 50 lei si ajung până la 850 lei. Acestea pot fi achiziționate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, și online, pe www.eventim.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii