Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEC se declară dezamăgită de atitudinea ISJ față de reprezentanții asociației

ro

24 Aug, 2015 14:40 1748 Marime text
 
Reprezentanții Asociației Elevilor din Constanța (AEC) au încercat să ia parte, astăzi, la conferința de presă, prilejuită de preluarea mandatului de inspector școlar general de către profesorul Gabriela Bucovală, organizată de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța la sediul Instituției Prefectului.

La intrarea în sala în care ar fi urmat să aibă loc evenimentul, accesul celor doi reprezentanți ai AEC a fost refuzat de către purtătorul de cuvânt al ISJ, aceasta din urmă motivând că „elevii nu au voie să intre”. AEC se declară dezamăgită pentru că nu i-a fost permis accesul la un eveniment public.

„Sper că întâmplarea de astăzi a fost doar o greșeală de gestionare a evenimentului și nu reprezintă politica din acest mandat pentru relația cu reprezentanții elevilor. Îi doresc doamnei Bucovală mult succes în mandatul de inspector general și sper că va fi unul în care dialogul cu reprezentanții beneficiarilor primari ai sistemului educațional va fi o prioritate, iar IȘJ va sprijini demersurile AEC în beneficiul elevilor constănțeni, precum acordarea burselor școlare”, a declarat președintele Asociației Elevilor din Constanța, Constantin-Alexandru Manda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii