Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriana Strutinsky, fosta soție a lui Sorin-Gabriel Strutinsky, închide punctele de lucru din Mamaia

ro

20 Aug, 2014 23:46 4935 Marime text
Adriana Strutinsky închide punctele de lucru din Mamaia şi schimbă obiectul de activitate al firmei Black Wave Center SRL.

Adriana Strutinsky asociat unic și administrator în SC Black Wave Center SRL a decis în ședința din 22 aprilie anul curent, închiderea punctelor de lucru din localitatea Mamaia, din zona Perla/Select și din zona Complex Casino. În cel din urmă caz este vorba de spațiul comercial 9 DX.
De asemenea, s-a schimbat activitatea principală a societății, urmând a fi „restaurante”, vechiul obiect principal de activitate trecând în secundar.
Deciziile au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial.
Amintim că Adriana, fosta soţie a lui Sorin-Gabriel Strutinsky, a decis în luna aprilie 2011, după ce a divorţat de soţul său, cu care are doi copii, să-şi recapete independenţa financiară. Astfel, în data de 21 aprilie 2011 a devenit unic asociat al SC Black Wave Center SRL.
Firma are sediul pe bulevardul Mamaia numărul 283 camera 7, et 1 şi initial a avut ca obiect principal de activitate „activităţi de consultanţă pentru management şi afaceri”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii