Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Ungur a adus al doilea punct pentru România și speră ca Horia și Florin să aducă al treilea punct

ro

04 Mar, 2016 23:28 1308 Marime text
 
Tenismenul român Adrian Ungur a spus că se bucură pentru victoria obținută astăzi în fața slovenului Grega Zemlja, la Arad, și speră ca Horia Tecău și Florin Mergea să aducă mâine cel de al treilea punct echipei României în întâlnirea cu Slovenia, din Cupa Davis.
 
Ungur (31 ani, 193 ATP) a făcut un meci formidabil, reuşind să întoarcă scorul de la 0-2 la seturi, după ce a salvat o minge de meci, şi să câştige la capătul a trei ore şi 15 minute de joc. De remarcat că Ungur a obţinut prima sa victorie din 2016, după trei eşecuri la simplu şi unul la dublu, în circuitul ATP.
 

''După primele două seturi mă simțeam puțin dezamăgit. Simțeam că joc bine, dar nu destul de bine. Dar după încheierea setului trei, Andrei (căpitanul nejucător Andrei Pavel, n. red.) îmi tot spunea 'Hai că se poate' și, până la urmă, a avut dreptate. În setul al patrulea, am fost aproape să pierd partida - slovenul având minge de meci, dar am avut puțin noroc și am reușit să fac punctul, iar după aceea să întorc rezultatul și să câștig'', a declarat Ungur, citat de agerpres.ro, după victoria de senzație reușită în fața lui Zemlja, în cinci seturi.

 

''O asemenea victorie în Cupa Davis, mai ales când joci acasă, te încurajează, îți dă încredere pentru viitor și sper să se întâmple așa. Mai ales că vin după o perioadă de două luni și jumătate în care nu am jucat deloc din cauza unei accidentări și, dacă nu ar fi fost doctorul nostru, care m-a făcut bine, nu cred că eram astăzi aici. Trebuie să mulțumesc publicului arădean, care a fost extraordinar, foarte călduros, a fost alături de mine de la primul punct până la ultimul, ajutându-mă cu adevărat să obțin victoria'', a mai spus Adrian Ungur.

 
Fostul tenisman a subliniat că Horia Tecău și Florin Mergea sunt favoriți în meciul de dublu de mâine.
 
România conduce Slovenia cu 2-0, după prima zi a întâlnirii din primul tur al Cupei Davis, Grupa 1 valorică a zonei Europa-Africa. Duminică vor avea loc ultimele partide de simplu, Ungur - Rola și Copil - Zemlja.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii