Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă în desfăşurare Adrian Sârbu a fost filmat în libertate

ro

22 Apr, 2015 08:13 1894 Marime text
Deşi oficial omul de afaceri Adrian Sârbu se află în arest preventiv, Antena 3 a prezentat, ieri, mai multe imagini care îl înfăţişează pe  Adrian Sârbu liber, pe străzile Bucureştiului.

În imagini se vede că omul de afaceri iese din duba poliţiei, fără cătuşe, şi intră apoi într-o vilă din cartierul Primăverii. Adrian Sârbu ar fi trebuit să fie însoţit de cel puţin 2 poliţişti şi încătuşat, potrivit România TV.
 
Pentru stabilirea împrejurărilor în care a ajuns ca acest lucru să fie posibil, poliţia a deschis o anchetă.
Adrian Sârbu este pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la evaziune fiscală (două acte materiale), spălare de bani (două acte materiale) și instigare la delapidare.

Procurorii de la Parchetul General susțin că, la solicitarea lui Adrian Sârbu, inculpații Liliana Șerban, Roxana Dorina Grigoruță, Eugenia Bălan (arestată în altă cauză), Sorin Dinu, Daniela Reghină Cozac (cercetată în stare de libertate), Rodica Crisbășan și Dragoș Chiș, împreună cu Diana Atanasiu și Dragoș Eremia, au folosit o schemă infracțională în scopul sustragerii de la plata taxelor către bugetul de stat, schemă în care au fost interpuse mai multe societăți comerciale, care au derulat operațiuni fictive, în intervalul 2011 — 2014, în relația cu beneficiarii drepturilor de autor derulate de societățile din grupul Mediafax (SC Mediafax Grup SA, SC Mediafax SA, SC Apropo Media SRL).

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii