Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Săftoiu Conducerea PNL se va reuni până la sfârșitul acestei săptămâni

ro

28 Sep, 2016 16:43 1325 Marime text
Conducerea PNL se va reuni până la sfârșitul acestei săptămâni pentru a decide varianta de urmat după demisia lui Vasile Blaga din funcția de copreședinte al liberalilor și de coordonator al campaniei pentru alegerile parlamentare, potrivit purtătorului de cuvânt al partidului, Adriana Săftoiu.
 
Ea a precizat că nu va avea loc o reuniune a conducerii vechiului PDL înainte de reuniunea Biroului Politic Național, care se va desfășura cel mai probabil sâmbătă.
 
Săftoiu a arătat că, în funcție de decizia din conducerea noului PNL, foștii democrat-liberali vor stabili dacă nominalizează o persoană pentru preluarea copreședinției liberalilor în locul lui Vasile Blaga.
 
Potrivit unor surse liberale, Gheorghe Falcă și Cătălin Predoiu sunt variante pentru funcția de copreședinte al PNL.
 
Vasile Blaga a demisionat, astăzi, din funcția de copreședinte al Partidului Național Liberal și de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, după ce procurorii DNA au dispus urmărirea penală a sa pentru trafic de influență, pentru fapte care ar fi fost săvârșite în perioada în care era secretar general al unui partid aflat la guvernare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii