Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, audiat la DNA

ro

09 Mar, 2015 15:30 2742 Marime text
Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, este chemat din nou la audieri, cel mai probabil în cadrul anchetei desfăşurată de comisia Nana. Acesta a ajuns cu puţin timp în urmă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

UPDATE, ora 15.38

Conform www.stiripesurse.ro, la ieşirea de la audieri, Rădulescu a refuzat să dea declaraţii. "Am fost să vizitez un prieten. Punct", au fost singurele cuvinte ale acestuia.

Conform antena3, nici procurorii nu vor să spună despre ce este vorba în acest caz, pentru că este la început şi acest fapt ar putea duce la compromiterea anchetei.

Amintim că, oana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Adrian Rădulescu a vorbit cu administratorul firmei care avea în arendă terenul de la Nana înainte de a fi cumpărat de Ioana Băsescu.

Sursa foto: cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii