Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Panduru, “mâna dreaptă” a lui Sile Cămătaru, s-a predat la Poliţia Capitalei

ro

15 Nov, 2014 12:11 2923 Marime text
Adrian Panduru, considerat mâna dreaptă a liderului interlop Sile Cămătaru, s-a predat, noaptea trecută, la Poliţia Capitalei, informează Mediafax. Adrian Panduru era dat în urmărire internaţională, pentru a fi pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de instanţă pe numele acestuia în urmă cu o săptămână.

În 7 noiembrie, Panduru, zis “Limbă”, a fost reţinut, alături de alte 21 de persoane vizate în noul dosar, de proxenetism, al lui Sile Cămătaru. Dintre cei 22 de reţinuţi, au primit mandate de arestare Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov şi Adrian Panduru, printr-o decizie luată de Judecătoria Sectorului 1.

Ieri, Tribunalul Bucureşti a respins contestaţiile faţă de arestarea preventivă făcute de Sile Cămătaru, Teodor Ion, Julya Mazirov. În cazul contestaţiei formulate de Panduru, cauza a fost disjunsă şi a primit termen data de 19 noiembrie. În acest dosar, anchetatorii au făcut percheziţii în Bucureşti şi nouă judeţe, la locuinţele unor suspecţi de proxenetism şi la cazinouri din Bucureşti, unde aceştia ar fi racolat clienţi, majoritatea cetăţeni străini, de la care ar fi cerut între 100 şi 700 de euro în schimbul unor acte sexuale cu prostituate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii