Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Duicu, fostul preşedinte al CJ Mehedinţi, a pierdut procesul cu ANI

ro

10 Mar, 2015 17:30 1713 Marime text
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu, a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI). Decizia magistraților este definitivă, informează b1.ro.

În acest caz, este vorba despre contracte care au fost încheiate între Consiliul Județean și firmele agreate de Duicu. Conform anchetatorilor, aceasta era o practică obișnuită pentru fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi, Ştefan Ponea, şi alte opt persoane au fost trimişi în judecată, în 28 iulie 2014, într-un dosar care vizează fapte de corupţie.
Adrian Duicu este acuzat că ar fi intervenit la Guvern şi la şeful Poliţiei Române pentru a-l ajuta pe fostul inspector-şef al IPJ Mehedinţi să îşi păstreze funcţia, iar ulterior să fie promovat.

La rândul său, Ștefan Ponea s-a oferit să-l ajute pe Duicu, intervenind la Curtea de Apel Craiova, unde șeful Consiliului Județean se lupta cu Agenţia Naţională de Integritate într-un proces de conflict de interese.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii