Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurel Chiriţă şi Ştefan Podaru, reţinuţi Adolescentă violată la Ovidiu de doi indivizi

ro

02 Aug, 2015 11:38 3076 Marime text
 
Poliţiştii din localitatea Ovidiu au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, de o tânără în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 03.00 a ieşit din curtea imobilului unde locuieşte, cu intenţia de a se deplasa la un magazin alimentar, cu program non-stop.
 
Pe stradă ar fi fost acostată de către Aurel Constantin Chiriţă, de 38 de ani şi urcată cu forţa într-un autoturism condus de către Ştefan Tiberiu Podaru (foto), de 24 de ani, ulterior fiind dusă la domiciliul primului, unde ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă, victima fiind condusă la Serviciul de Medicină Legală, totodată fiind anunţată şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi s-au solicitat autorizaţii de percheziţie la domiciliile celor doi.
 
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a acestora, reţinându-i pe bază de ordonanţe pentru comiterea infracţiunii de viol. Urmează ca astăzi 02.08.2015, în jurul prânzului să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii