Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescenta găsită spânzurată în județul Constanța şi-a lăsat familia şi prietenii în lacrimi. „De ce ai ales drumul ăsta?”

ro

12 Oct, 2016 20:59 17247 Marime text
Alexandra, o adolescentă din comuna Independența din județul Constanța, a recurs la un gest extrem, luându-şi viaţa. 

Fata de 17 ani a fost găsită de părinți spânzurată de un copac din fața casei. Tânăra a lăasat și un bilet de adio, în care mărtusirea o decepţie în dragoste. Din păcate, echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean nu a mai putut face nimic pentru a-i reda pulsul.

Tânăra şi-a lăsat familia şi prietenii în lacrimi. Vă redăm câteva dintre mesajele prietenilor postate în mediul online:
 

„De ce ai ales drumul ăsta? Dumnezeu să te ierte înger frumos. Te iubim. Nu te vom uita niciodată.”

 

„Mi se rupe inima că ai plecat în modul acesta dintre noi. Te vom păstra mereu în inimile noastre, fată frumoasă şi iubitoare.”

 

„Îmi pare foarte rău, ştiu şi simt astfel de durere. Dumnezeu să o ierte şi putere părinţilor să poată să treacă peste acest necaz.”

 

„Astăzi, o fată minunată cu suflet bun, ascultătoare ai plecat dintre noi prea repede şi prea dur. Chiar dacă erai tristă, tu încercai mereu să arăţi prietenilor că eşti bine... Ai lăsat în urmă familia ta.. mama ta.. care acum te vor plânge... Dumnezeu să te ierte, Alexandra.”

 

„Ai ales să pleci dintre noi într-un mod înfiorător.... deşi pe chipul tău era mereu doar zâmbet, doar tu şti ce dureri aveai în suflet.... ai fost un înger nevinovat, un copil bun... din păcate acum ne-ai rămas doar în gând... Dumnezeu să te ierte suflet bun şi nevinovat.”

 

„Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inima!! Dumnezeu să te ierte suflet curat!”

 

„Dumnezeu să te ierte şi să te aibă sub aripa sa copil minunat! Păcat de tinereţea ta! O să păstrez în minte amintirile frumoase cu ţine! Amin!”

 

„Dumnezeu să te ierte, suflet mic şi blând. Îmi pare rău pentru tine. Am rămas şocată, nu ştiu cum ai avut acest curaj şi nu ştiu ce a fost în mintea ta copil bleg.”

 

„A luptat din răsputeri cu suferinţă, a luptat şi a pierdut.  S-a stins cu ochii înlăcrimaţi şi privirile pline de deznădejde şi durere. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră şi unde va rămâne veşnic.”

 
Aseară, adolescenta postase pe Facebook o poză în care anunța că este singură. 



Citeşte şi UPDATE 2: O adolescentă s-a spânzurat la Independența
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii