Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescenta găsită spânzurată în județul Constanța ar mai fi încercat să-şi ia viaţa anul trecut

ro

13 Oct, 2016 19:53 2449 Marime text
Ieri, Alexandra, o adolescentă din comuna Independența din județul Constanța, a recurs la un gest extrem, luându-şi viaţa. Iată că astăzi apar noi informaţii legate de trecutul fetei.

O prietenă de-a tinerei a postat în mediul online un mesaj prin care lasă să se înţeleagă că Alexandra a încercat şi în trecut să-şi pună capăt zilelor.
 

„Nu sunt în măsură să judec pe nimeni, dar numai cei care au cunoscut-o cu adevărat pe Alexandra ştiu că durerea ei este mult mai veche... Am cunoscut-o când nu avea probleme în dragoste şi totuşi aceleaşi gânduri le avea.
 
Anul trecut am avut ocazia să o cunosc, când a trecut prin prima tentativă, fiind internată cu mine în salon, după ce medicii reuşiseră să o salveze. Era o fată extraordinară... şi-a deschis sufletul la mine.... (...) Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, copil frumos!”, este mesajul postat în mediul online.


Amintim că minora a fost găsită de părinți spânzurată de un copac din fața casei. Tânăra a lăsat și un bilet de adio, în care mărtusirea o decepţie în dragoste.  



Citeşte şi Adolescenta găsită spânzurată în județul Constanța şi-a lăsat familia şi prietenii în lacrimi. „De ce ai ales drumul ăsta?”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii