Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Un nou caz de minoră abuzată sexual Adolescentă dată dispărută violată de poliţiştii care o căutau !

ro

07 Aug, 2015 07:52 2481 Marime text
 
Un nou caz de viol şocheză România! Protagonişti sunt chiar doi poliţişti de la IPJ Călăraşi. Aceştia au fost arestaţi, aseară, fiind suspectaţi că au violat o minoră de 15 ani. 
 
Adolescenta fusese dată în urmărire după ce a fugit de la un cenbtru de plasament. Autorităţile o căutau, iar cei doi poliţişti ar fi găsit-o la marginea unui câmp. În loc să o ducă înapoi la stabiliment, cei doi ar fi violat-o. Ghinionul lor şi norocul fetei a fost că un cioban a văzut oribila scenă şi a sunat la 112.

UPDATE ora 9.15 - Comunicat MAI


Având în vedere gravitatea faptelor de care sunt acuzați, cei doi polițiști au fost trecuți în rezervă, urmând a răspunde penal pentru faptele săvârșite. Cei doi vor fi prezentați astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

“Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română” a susținut vicepremierul Gabriel Oprea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii