Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adolescent de 16 ani, înjunghiat în plină stradă, pentru o bicicletă (video)

ro

14 Aug, 2016 11:17 1873 Marime text
Incident deosebit de grav petrecut aseară! Polițiștii și Ambulanța au fost alertați că un băiat de 16 ani a fost înjunghiat de câțiva necunoscuți.
 

Potrivit jurnaliștilor de la ziarulunirea.ro, totul s-ar fi petrecut în jurul orei 23:00, pe bulevardul Transilvaniei, din Alba Iulia. Adolescentul care se plimba cu bicicleta ar fi fost acostat  de un grup de indivizi care voiau să-i fure vehiculul și alte bunuri. Băiatul de 16 ani a refuzat, moment în care lucrurile au degenerat într-un conflict violent.
 
În urma altercației, adolescentul a fost înjunghiat. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului au ajuns de urgență un echipaj de la Ambulanță, dar și polițiștii Serviciului Criminalistic. Pacientul a fost preluat de medici și transportat la spital, unde a rămas internat la terapie intensivă.
 
Poliția Alba a confirmat incidentul, însă deocamdată se fac cercetări, iar oamenii legii refuză să ofere alte informații. Se așteaptă un certificat medico-legal, pentru a se stabili încadrarea juridică a faptei. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii