Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administratorii reţelei de prostituţie din Constanţa vor petrece 30 de zile în arest

ro

03 Dec, 2014 16:13 1349 Marime text
Magistraţii din cadrul Judecătoriei Medgidia au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a Ştefanei Dinu şi Georgian Dinu. Potrivit procurorilor, cei doi sunt suspectaţi că administrau o reţea de prostituţie.

Potrivit anchetatorilor, "în perioada iunie 2014 – noiembrie 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, Georgian Dinu, din Cernavodă, ar fi obţinut, în mai multe rânduri, direct sau indirect, diverse sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către o minoră, care s-ar fi prostituat împreună cu alte persoane de sex feminin, într-un apartament situat în municipiul Constanţa, precum şi în punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de „salon de masaj erotic”, situată în municipiul Constanţa.

Salonul de masaj erotic era coordonat de o femeie, Şetfana Dinu, care, în perioada 2013 – 2014, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin, printre care și minore. În acest scop, persoana în cauză ar fi pus la dispoziţie persoanelor de sex feminin un apartament situat în municipiul Constanţa, precum şi punctul de lucru al unei societăţi comerciale cu profil de „salon de masaj erotic” cu program non stop, situat în municipiul Constanța, pentru ca acestea să întreţină acte sexuale, inclusiv raporturi sexuale, cu diverse persoane, contra cost, atât în folosul lor, cât și în folosul inculpatei."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii